Most akkor ez lenne

2009.11.30. 20:43

Szevasztok!

Úgy állok hogy beteg vagyok ami nem jelent több szabadidőt, tudom régen volt bejegzés, videó stb. ezt én sem így terveztem akkor a Little Fighter 2 videó nem készül mivel a fraps nem hajlandó venni a XIII-hez nem igazán van kedvem és ha nincs hozzá kedvem a videó sem lenne jó belőle, manapság inkább videókat nézek mint csinálok, ihlet az lenne de kedv az nemsok valamint tervezek egy karácsonyi különkiadást amiről többet nem árulok el de eddig nem is nagyon lenne mit.

Valamint még tervezek egy másik sorozatot vagyis inkább csak videókat olyan témában hogy egy játékból veszek fel videót (ki gondolta volna) általában olyan játékról amit már bemutattak és nem, nem kiegészítővideókat csinálok hanem egyszerű gameplay alábeszéléssel lehetőleg poénos felfogással.

Nos ennyi, lehet hogy legközelebb már csak a karácsonyi különkiadás lesz de ha lehet addig még lesz két videó is.Tartsatok ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://0ftjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr221564822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása