Újdonságok

2009.10.18. 16:43

Mint láthatjátok próbálom javítgatni a blog kinézetét de nem igazánmegy csináltam egy igenigen jó headert a wild fantasy skinhez de sajna nem akar összejönni ha vki tud segítsen végülis előbb utóbb énis bejejövök köszi a megértést. Üdv

Üdv mindenki!Megérkezett a várva várt második rész amiben a lego racerst mutatom be szűkre veszem a dumát, csak annyit mondok hogy nézzétek:

 

ha érdeklődni szeretnéz akkor kommentben vagy a mail címre írj (olcsojatekok@hotmail.com)

Hírek

2009.10.16. 19:02

Sziasztok kések mert péntekenként járok gitározni és így még pár jelenetet fel kell vennem ill. a szinkronból még semmi nincs de holnap összekapom magam, intró nem lesz még

Hírek

2009.10.14. 21:25

Sziasztok találtam jó zenét intrónak nagyon passzol a szövege is viszont lehet hogy nehéz lesz összehozni és inkább maradok annál a tervnél hogy eleinte nem lesz komoly intró.

Változás

2009.10.13. 21:56

Üdv mindenki megtudtam hogy van már egy olcsó játékok sorozat aminek már vége én ennek ellenére megváltozatattam az oldal nevét mint láthatjátok a változás nem túl nagy.A következő alany egy igazi klasszikus lesz viszont lehet hogy csak vasárnapra lesz kész.

Annyit elárulok hogy csikorgó gumik és kis építés párosa lesz.Találgassatok nem nehéz a válasz!

Hírek

2009.10.12. 18:32

Sziasztok nemtudom még mi lesz a következő alanyom de ha sietek akkor péntek estére kész lesz.Arra gondoltam hogy mindenképp kell intro de még nem tudom mi legyen benne, mindenképpen valami zenés lesz.Az még nem biztos hogy a követklező résznél már láthatjátok, ötleteket azért már várok, eddig arra gondoltam hogy valami kis szöveg lesz csak aztán ha lesz 4 5 videó abból lesznek válogatott jelenetek.

üdv mindenki: bander95

Szerző: bander95

2 komment

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása