Nemsokára

2009.12.06. 11:38

Tudjátok gyerekek mindjárt itt a karácsony és készülök egy karácsonyi különkiadással csak annyi a baj hogy bizonytalan még a játékválasztás is :S plusz még azt is tudjuk hogy nem számíthatunk egy k*rva centi hóra sem pedig szívesen csinálnánk a haverokkal kint a szabadban is videókat.

Még egyszer kívánok mindenkinek kellemes Mikulást!

Télapó

2009.12.04. 10:01

Sziasztok itt az idő előtti télapós bejegyzésem!

Kívánok nektek (na meg persze magamnak xD) sok-sok 20ezrest a télapótól.

Ez alkalomra csináltam egy különkiadást :

 

Sober Santa Sober Santa 2

Akkor itt egy télapós nóta :

 

Nem fikázni ám!Előbb nézd meg hány csillag + mekkora nézettség!

Most akkor ez lenne

2009.11.30. 20:43

Szevasztok!

Úgy állok hogy beteg vagyok ami nem jelent több szabadidőt, tudom régen volt bejegzés, videó stb. ezt én sem így terveztem akkor a Little Fighter 2 videó nem készül mivel a fraps nem hajlandó venni a XIII-hez nem igazán van kedvem és ha nincs hozzá kedvem a videó sem lenne jó belőle, manapság inkább videókat nézek mint csinálok, ihlet az lenne de kedv az nemsok valamint tervezek egy karácsonyi különkiadást amiről többet nem árulok el de eddig nem is nagyon lenne mit.

Valamint még tervezek egy másik sorozatot vagyis inkább csak videókat olyan témában hogy egy játékból veszek fel videót (ki gondolta volna) általában olyan játékról amit már bemutattak és nem, nem kiegészítővideókat csinálok hanem egyszerű gameplay alábeszéléssel lehetőleg poénos felfogással.

Nos ennyi, lehet hogy legközelebb már csak a karácsonyi különkiadás lesz de ha lehet addig még lesz két videó is.Tartsatok ki!

süti beállítások módosítása